Twee Estafetteteams van Argus actief bij NK Relay

.NK Relay 2015-1Het NK Relay werd dit jaar gehouden op de Vrachelse Heide. Dit is een klein bos bij het Brabantse Oosterhout met heel veel paden, dat wordt beheerd door Defensie. Door de talrijke paden waren de routes goed herkenbaar en was het bijna onmogelijk om posten goed in het bos te verstoppen. NK Relay 2015-2 De keerzijde was dat men bij elke splitsing of kruispunt erg goed moest opletten. Door OLifant waren een aantal uitdagende routes neergelegd. Er deden twee teams van Argus mee. Argus 1 bestond uit drie leden van de familie Mooij en behaalde de 10e plek. Argus 2 werd gevormd door Erwin, Frans en Werner en werd 18e. De bekers gingen naar het hoge noorden, want zowel de ploegenwedstrijd als het verenigingsklassement werd gewonnen door HOC’93.