30 januari: Zuid Ginkel, Ede

Op zaterdag 30 januari hebben we onze eerste wedstrijd van 2016 op de mooie kaart Zuid Ginkel. Marco heeft de banen gelegd, starten kun je tussen 13.00 en 14.00 uur en het wedstrijdcentrum is in het Natuurcentrum.
Argus heeft inmiddels veel jeugdleden en die willen we dit jaar extra aandacht geven. Bij elke Arguswedstrijd zal er een lintenloop zijn en een geleide route van 2 km voor de kinderen die te groot zijn voor de lintenloop en de 3 km route nog niet aan kunnen. De deelnemende kinderen krijgen een stickerkaart met de data van alle Arguswedstrijden van dit jaar. Als ze aan een wedstrijd hebben meegedaan, krijgen ze een sticker en bij een volle stickerkaart wacht er iets moois. Doel is natuurlijk de kinderen met hun ouders te motiveren naar de wedstrijden te komen. Initiatief en organisatie van deze loopjes zijn van Katinka en Christa.
Aanmelden kan t/m maandag 25 januari via www.orienteeringonline.net of argus@nolb.nl.
De 2 km route kan alleen aangemeld worden via argus@nolb.nl.
Tot 30 januari!