Delft City Race

Oostpoort met postOp zondag 4 september 2016 organiseert Argus een lange stadsoriëntatieloop in de historische binnenstad van Delft. Er zal op een nieuwe kaart worden gelopen met schaal 1 : 5000. Dit is een uitgelezen kans om deze sport te beoefenen tussen mooie plekken als de Oostpoort, het Prinsenhof en het straatje van Vermeer. Onderweg zullen uiteraard vele grachten moeten worden gekruist via kleine en grote bruggen. Er kan worden gekozen tussen afstanden van 3,5 km (makkelijk), 4,5 km, 6 km en 8 km. De start is tussen 11 en 12 uur. Uitvalsbasis is scouting-kantine “De Dillenburg” aan de rand van Recreatiegebied De Delftse Hout. Daar zijn kleedkamers en douches aanwezig en is ruime parkeergelegenheid. De start en finish van de oriëntatieloop liggen op circa 900 m van dit competitiecentrum. De kinderomlopen van 1 en 2 km beginnen wel bij de scouting-kantine en gaan door het recreatiegebied in plaats van door de stad. Aanmelden kan via www.orienteeringonline.net.