22 oktober – regionale wedstrijd op de nieuwe kaart Zijpendaal

zijpendaal1Na het succesvol verlopen NK long distance op het Kootwijkerzand van afgelopen zondag is op 22 oktober alweer de volgende Arguswedstrijd. Deze zal worden gelopen op een geheel nieuwe kaart. De parken Zijpendaal en Guldenbodem in Arnhem kenmerken zich door het mooie reliëf en de open bossen. Daarnaast staat in Zijpendaal het gelijknamige kasteel met de bijbehorende vijvers. Kortom: mooie natuur en een uitdagende kaart.
De volgende afstanden worden aangeboden: 8 km en 4,5 km technisch moeilijk, 5,5 km technisch middel en 3 km technisch makkelijk. Aanmelden kan t/m zondag 16 oktober via www.orienteeringonline.net. Daarnaast zullen er een 2 km loop met smileys en een lintenloop zijn voor de kinderen. Voor deze loop kun je je aanmelden bij Yvette Tan argus@nolb.nl. Als er geen aanmeldingen zijn, wordt de loop niet uitgezet.