Goede première van de nieuwe kaart Zijpendaal

Zaterdag 22 oktober hebben 59 oriënteerders kennis gemaakt met de parken Zijpendaal en Guldenbodem in Arnhem. De algemene mening was, dat Argus er met dit bijzondere, vooral heuvelachtige terrein een mooie kaart bij heeft. Frank Mensink van Minor had de banen gelegd en ervoor gezorgd dat er vooral veel hoogtemeters gemaakt werden. We hadden een gezellig onderkomen bij de wijkvereniging ’t Craneveer compleet met koffie en thee. Voor de smileyloop (de 2 km loop) hadden zich 6 kinderen aangemeld. Sterre en Lucy Tan liepen dit jaar al hun 5e smileyloop, hetgeen goed was voor een prijs in de vorm van een klein postzakje. De uitslagen vind je hier.
De volgende wedstrijd van Argus is de interclub, die plaats vindt op de kaart Westerrrode, met als accommodatie het gezellig theehuis de Roek. Schrijf dit in je agenda of nog beter schrijf je nu in.