Dubbelsprint Lunetten op 2 juli

De 5e editie van de jaarlijkse Utrecht City Race vindt plaats op zondag 2 juli 2017. Dan wordt er door Argus een dubbelsprint georganiseerd in de Utrechtse wijk Lunetten. De dubbelsprint bestaat uit twee oriëntatielopen van 2 of 3 km. De eerste loop start om 10.30 uur, de tweede loop om 11.30 uur. Het eindklassement wordt opgemaakt door de tijden van beide lopen bij elkaar op te tellen. Het competitiecentrum is bij V.V.U. Ardahanspor op Sportpark Lunetten.
Lunetten sprint
Lunetten is een ideale omgeving voor een afwisselende stadssprint. Het is een typische bloemkoolwijk uit de jaren ’70. Dat betekent dat er veel autoluwe, kronkelige en doodlopende straten en stegen zijn met openbaar groen. Daarnaast wordt de wijk in haar geheel omgeven door een glooiend, ringvormig park met diverse waterlinieforten.

Inschrijven kan tot en met 26 juni via www.orienteeringonline.net.