Nieuwe Arguskampioenen gehuldigd

Argus heeft meerdere prijzen behaald bij het NK Sprint in Nijmegen. Vooral de Argusdames hebben sterk gepresenteerd. Elin Zwikker, Marit Zwikker, Olga Zwikker en Willeke Mooij wonnen in hun klasse en gingen met een gouden medaille naar huis. Katinka Mulder, Kristine Mourits en Lucy Tan hebben ook sterk gelopen en werden allen tweede. Bij de heren werden Erwin en Rik Pellegrom tweede in hun leeftijdsklasse.
Bij deze door Argus georganiseerde wedstrijd werd op een nieuwe kaart gelopen van de Nijmeegse binnenstad. Het was een zwaar parcours, omdat er grote hoogteverschillen moesten worden overwonnen langs de Waalkade. In 2015 was het NK Sprint ook al Nijmegen, maar toen werd er gelopen op de campus van de Radboud Universiteit.
NK Sprint 2018
Foto: Kees Geers

Een paar weken eerder heeft Argus een knappe prestatie neergezet door derde te worden bij het NK Relay in Luyksgestel ondanks een krappe teambezetting.