Twee dagen oriënteren op de Veluwe

In het weekend van 11 en 12 maart is er een unieke kans om twee oriëntatielopen op de Veluwe te lopen: op zaterdag 11 maart organiseert Argus de traditionele Posbank paden OL, op zondag 12 maart is onze collega vereniging Minor de gastheer bij de Nationale Competitiewedstrijd op de Zanden bij ’t Harde.
De Posbank OL is dit jaar op zaterdag 11 maart. Dat is iets eerder dan normaal, zodat we nog net voor het broedseizoen blijven. Daardoor vindt deze loop in hetzelfde weekend plaats als de derde wedstrijd van de Nationale Competitie. Formeel schrijven de NOLB-regels voor dat er geen andere wedstrijdorganisatie mag zijn in het weekend van een Nationale Competitie, maar zowel de organiserende vereniging OLV MINOR van de NC-wedstrijd als de NOLB wedstrijdcommissie zagen geen probleem om dit jaar eenmalig wel de Posbank OL samen met de NC-wedstrijd in een weekend te plaatsen.
Argus wil zowel Minor als de NOLB bedanken voor hun flexibiliteit en wenst iedereen een sportief weekend toe.