Argus activiteiten nazomer 2023

Dit najaar staan er nog twee Arguswedstijden op het programma.
Op zondag 1 oktober gaan we sprinten op de campus van de Universiteit Twente In Enschede. Dan is er ook een speciale wedstrijd voor studenten.
Op zondag 3 december organiseren we een oriëntatieloop op Sportcentrum Papendal in Arnhem.
Op zondag 5 november is de jaarlijkse Argusdag: een training speciaal voor Argusleden en introducees. Deze vindt dit jaar plaats in het Máximapark in Utrecht. Van dit grote stadspark in de wijk Leidsche Rijn wordt momenteel een oriëntatieloopkaart gemaakt, schaal 1 : 4000.
Verder zijn er nog veel meer mooie oriëntatieloopevenementen in Nederland komend najaar, georganiseerd door andere verenigingen. Tijdens het NK Relay bij Oosterhout en een Interclub bij Harderwijk zal Team Argus weer strijden voor de landstitel.
Bij deze willen we iedereen een goede start van de tweede helft van het oriëntatieloopseizoen wensen!