Tweedaagse van de veluwe – 30 en 31 oktober 2021CORONA
In 2020 hebben we de 2-Daagse van de Veluwe moeten afgelasten vanwege corona. Hoewel de pandemie nog niet onder controle is, zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de 2-Daagse van de Veluwe 2021. Op dit moment is de verwachting dat vanaf 1 juli weer evenementen georganiseerd kunnen worden.
We hopen de 2-Daagse te kunnen organiseren zoals u van ons gewend bent. We zijn echter wel afhankelijk van de geldende coronamaatregelen, wat inhoudt dat de vorm van het evenement mogelijk aangepast moet worden.

We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.WEDSTRIJDINFORMATIE
Argus Orienteering organiseert op 30 en 31 oktober 2021 voor de derde maal de Tweedaagse van de Veluwe.

KAARTEN
Dag 1 – Kootwijkerzand
Datum: Zaterdag 30 oktober 2021
Eerste starttijd: 12.00 uur
Wedstrijdcategorie: Lange afstand
Terreinomschrijving: Grote zandverstuiving met daaromheen gemengd bos

Dag 2 – Arnhemse Hei (onder voorbehoud)
Datum: Zondag 31 oktober 2021
Eerste starttijd: 10.30 uur
Wedstrijdcategorie: Midden afstand
Terreinomschrijving: Open terrein en gemengd bos, veel klein detail

 
De inschrijving is gesloten, omdat het maximale aantal deelnemers (350) bereikt is. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden, u wordt dan op de reservelijst geplaatst. Zodra er plek is, wordt u geïnformeerd. Mocht u onverhoopt niet mee kunnen doen, wilt u zich dan afmelden? Dit kan door een mail te sturen naar veluwe@nolb.nl. U wordt dan van de lijst gehaald en geeft daarmee een ander de mogelijkheid om wel deel te nemen.


CATEGORIEËN


STARTTIJDEN
Er wordt gewerkt met vaste starttijden. Gezinnen met (kleine) kinderen kunnen kiezen voor een vrije starttijd. Stuur hiervoor een e-mail naar veluwe@nolb.nl.
Route 10 (W/M-10 en W/M-10B) heeft een vrije starttijd.
Er is geen kinderopvang.


SPRINT ESTAFETTE
Op de vooravond van de Tweedaagse van de Veluwe wordt er een Sprint Estafette georganiseerd. Er wordt gelopen in teams van drie personen. De afstand is voor elke loper circa 3,5 km. Dit betreft de werkelijk te lopen afstand van de kortst mogelijke route.

SPRINT Estafette
Datum: Vrijdag 29 oktober 2021
Starttijd: 20.00 uur
Wedstrijdcategorie: Sprint
Terreinomschrijving: Campus Wageningen

Inschrijven per team op www.orienteeringonline.net. Deelnemers hoeven niet van eenzelfde vereniging te zijn. Er zijn prijzen voor het beste mannenteam, het beste vrouwenteam en het beste gemengde team. Er is maximaal plek voor 36 teams van 3 personen. Er zijn geen individuele omlopen.


INSCHRIJVEN
Inschrijven kan via www.orienteeringonline.net van zaterdag 1 mei t/m zondag 10 oktober 2021 of tot het maximale aantal deelnemers (350) bereikt is.
Bij inschrijving hoeft u nog niet direct te betalen. Wanneer meer duidelijkheid is over het doorgaan van de Tweedaagse van de Veluwe ontvangt u via orienteeringonline.net een verzoek tot betaling van het inschrijfgeld.

Er kan alleen worden ingeschreven voor de gehele Tweedaagse, er is geen losse inschrijving per dag. Er zullen geen dagomlopen zijn.
De inschrijving voor de kinder-OL (lintenloop) is ter plekke.

Inschrijfgeld Sprint Estafette: EUR 7,00 per persoon

Inschrijfgeld Tweedaagse van de Veluwe:
Tot 01-09-2021:
Volwassenen EUR 25,00
Jeugd (t/m M/W-18) EUR 15,00

Tot 10-10-2021:
Volwassenen EUR 30,00
Jeugd (t/m M/W-18) EUR 20,00

SI-huur bedraagt 1 euro per dag.