Jubileumeditie van Posbank-OL

Posbank_TaartOp 16 maart 2019 is de 25e editie van de Posbankoriëntatieloop georganiseerd onder prima weersomstandigheden. Speciaal voor deze jubileumeditie waren de kaarten dit keer niet alleen op papier afgedrukt, maar ook op twee slagroomtaarten. Zoals elk jaar op de derde zaterdag van maart werd er weer uit de voortuin van Dirk en Christa gestart met een stempelkaart in de hand. Daarna moesten er vele hoogtemeters op en rondom de Posbank worden overwonnen over de heide en door het bos. De eerste Posbank-OL was in 1992. Slechts tweemaal is deze wedstrijd niet doorgegaan, eenmaal omdat de bossen waren afgesloten in verband met de MKZ-crisis en een keer omdat het niet goed paste in de volle NOLB-wedstrijdkalender. Volgend jaar kan er op 14 maart weer op de Posbank worden gelopen.